Kiezen van je interieur

Je hebt net een nieuw huis gekocht en begint aan een nieuw avontuur. Nu moet je alleen nog wel de juiste inrichting voor je huis vinden. Het is de bedoeling dat het een gevoel geeft dat je echt thuis bent met een persoonlijke sfeer. maar hoe ga je dit aanpakken?

Persoonlijke inrichting

We besteden veel tijd in en rondom het huis daarom willen we ons er zo fijn mogelijk voelen. Maak er jou eigen stekje van. Creëer een look die jou persoonlijkheid uitstraalt.

Ruimte

Bedenk eerst waar je alle ruimtes voor wilt gaan gebruiken. hoe ga je het huis indelen? Je kan ook bepaalde ruimtes anders indelen door bijvoorbeeld meer ramen of deuren te plaatsen, zodat het lichtinval groter wordt.

Woonadviseurs

Mocht je er niet uitkomen, kan je natuurlijk altijd professionele hulp inschakelen van onder andere een interieurstylist. Die helpt jou dan met het kiezen van de beste meubels en inrichting die bij jou persoonlijkheid en karakter eigenschappen passen.  

Groen!

Niet alleen de binnenkant van je huis omschrijft jou persoonlijkheid ook de buitenkant rondom het huis, de tuin! Een tuin hoort altijd een vredig plekje te zijn van je his waar je lekker kan zitten en tot rust komen, voor al zomers is dit ideaal. Maar hoe creëer je hier zo een levendige en fris mogelijke look?

Zet er veel planten neer, hoe meer groen hoe beter! Leuke planten maken de sfeer gelijk een stuk gezelliger. Neem bijvoorbeeld de taxusplant, deze plant is erg populair bij de mensen in de heg omdat deze plant makkelijk te snoeien is en hij goed vertakt. Het geeft een luxe uitstraling en geeft je tuin meteen voor een grootdeel sfeer. Wat we tegenwoordig ook steeds vaker terug zien, zijn de tuinkassen deze kassen heb je in alle soorten en maten en passen dus in bijna elke tuin. Zo kan je het hele jaar door je planten kweken en zit je ’s winters ook nog eens beschut tijdens het kweken.